tiistai 28. lokakuuta 2014

7 viikkoa ENEilyä takana

Hiphei, tässä pikaiset kuulumiset!

Taas on siis pari viikkoa ENEilyä menty eteenpäin ja kohta aletaan olla jo loppusuoralla. Vielä 3 viikkoa täysENEilyä ja sitten aletaan pikkuhiljaa vierottautua pusseista ja palataan normaaliin ruokaan.

Eilen oli pitkästä aikaa painonhallintaryhmän tapaaminen. Viime kerta jäi itseltä välistä, koska flunssa pakotti jäämään kotiin. Paino oli kolmessa viikossa tippunut 3,6kg, mikä oli mielestäni hyvin kun ottaa huomioon että menkatkin tulivat sotkemaan kuvioita.

Tasaisesti kilo/viikko ollaan about menty, joka on loppupeleissä todella hyvin... Silti en voi olla tuntematta pettymystä, sillä odotin todella että sen yleisen viikkotahdin mukaan 1,5kg lähtisi viikossa. En vain tiedä mikä on, kun hyvän alkupyrähdyksen jälkeen tahti on tasaantunut tuohon kiloon viikossa ja pari jumijaksoakin mahtunut väliin. Lipsumisia on tapahtunut tasan kahtena päivänä, eikä niistäkään ylimääräistä painoa tullut. Moni varmasti olisi innoissaan jo tuosta kilostakin viikossa, mutta kun parhaansa yrittää, mutta ei silti pääse siihen paraaseen tulokseen, tuntee itsensä epäonnistujaksi.

Torstaina olisi taas työmatkalle lähtö, josta perjantai-iltana jo kuitenkin palaudutaan kotiin. Herkkuja notkuvat buffetpöydät tulevat huutamaan reissulla nimeäni ja taas on niiden houkutusten äärellä. Viimeksi laivan buffetissa mopo karkasi hieman käsistä, toivotaan että tällä kertaa homma pysyy paremmin hanskassa! Houkutusten ääreen jouduin nyt viikonloppunakin, kun kummitytön synttäritarjottavat näyttivät tältä:


Sisko oli taas pistänyt parastaan ja herkkupöytä notkui jos minkäkinmoisesta herkusta. Maistoin mieheltäni TEELUSIKALLISEN porkkanakuppikakkua ja muuten tyydyin hörppimään kahvia ja mutustelemaan Nutrilett-patukkaa. Voin siis onnitella itseäni, sillä juuri nämä leivonnaiset, kakut yms. sokeriset herkut ovat niitä suurinta herkkua mitä tiedän ja helposti olisin voinut tuolla kaksin käsin lappaa naamaan herkkuja.

Sormet siis ristiin, että työreissu hoituu yhtä mallikkaasti ja voin tyytyväisenä palata takaisin kotiin jatkamaan normaalia ENE-arkea!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti